SCRIE UN COMENTARIU

Furtunul de foc a introdus mine, de exemplu, la Giulianna Maria Bosco (@giuliannaa), care este un al doilea de studentie colegiu în vârstă de 19 ani, cu un hobby de aplicare trompe l’oeil machiaj care pare să felie fața ei într-o jumătate pe o axă diagonală și flip jumătate cu susul în jos. Ce născocire a algoritmului adus Bosco la pagina mea de Explorare? Nu ştiu. Dar ea era acolo o noapte, cu o linie de zigzaguri care rulează pe față, divizarea acesteia în două, sprâncene trase pe obrazul stâng, și un nas inversat și gura pronunțată în creion de ochi pe frunte. Două fețe au fost puse deasupra, și amândoi se uitau la mine, spunând ceva de genul: „Sunt atât de multe moduri de a fi tu insuti in lume. Aici este unul dintre ele. ”

Folosind aceleași instrumente și creme am păstra în dulapul cu medicamente meu, Bosco a montat ulterior fața ei într-un obiect cu 180 de grade simetrie de rotație, ceea ce însemna că părea aceeași pe partea dreapta sus așa cum a făcut cu susul în jos. (Alte elemente cu această formă de simetrie includ paralelograme, litera Z, și puzzle de cuvinte încrucișate din New York Times.) Machiajul ei a fost elaborat, iar trăsăturile ei erau inexpresiv; fata cu ochii în aparatul de fotografiat a fost la fel de neutru ca o tabletă cu Advil. Bosco ma uimit.
SCRIE UN COMENTARIU
Algoritmul a simțit entuziasmul meu. Când m-am dus înapoi la pagina de Explorare, acesta a fost populat cu imagini ale altor artisti de tineri machiaj care au executat aspectul două fețe pe ei înșiși. (Aspectul, se pare, este un lucru.) Nu a fost doar cotletul tehnice ale artiștilor machiaj pe care ma incantat, dar intensitatea și idiosicrazie lor de auto-exprimare. Difuzarea pieselor ciudate și obscure ale caracterului tău nu a fost istoric o distracție preferat de adolescenți, dar internetul a făcut această versiune a adolescenței învechite. În lumea Bosco, încercând prea tare nu este un semn al loserdom, ci un testament de a se concentra. În această lume, o persoană poate petrece șapte ore singur în camera ei, aplicarea de latex lichid peste sprâncene la o recepție de 2.700 comentarii spunând „Awesome!” Într-o varietate de limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *