Scrisoare de Recomandare: Instagram Explorare

Nu-mi place aproape totul despre iPhone-ul meu: ce face (distrage atenția mi-a), ce cultivă (lipsa de concentrare), ce costă ($ 649 de) și cum arată (inert). Dar există o capacitate pentru care cinstesc acest dreptunghi problematic. iPhone-ul meu mi-a avertizat cu privire la o gamă mai completă de weirdness uman decât aș fi putut fi imaginat vreodată.

Când m-am Stau treaz noaptea în pat, eu fac ceea ce fac mulți oameni și lăsați fila Exploreaza Instagram whisk-mă într-un paradis de bizar de auto-exprimare și narcisismul laborios. Am explora regimuri alimentare si admir femeile fasciste, care s-au ghemuit sau implantate fundurile lor într-o stare care ar da R. Crumb un atac de cord. Am întâlni posibilitatea de a deține o veveriță pentru animale de companie. Observ ritualurile morții indoneziene, 3-D latte „artă” și garduri vii de gradina pe care oamenii s-au îngrijit în formă de elefanți.

În acest fel, un smartphone devine substitut modern pentru a avea o imaginație. Cei mai mulți dintre noi caută un sentiment specific atunci când vom merge pe aceste călătorii pe internet de mers în gol. Sentimentul variază de la persoană la persoană și starea de spirit la starea de spirit. Uneori vrem să simțim uimea (funduri). Uneori vrem să simțim amuzați (veverițe). Uneori vrem să se simtă disprețuitoare (diete fasciste). Uneori vrem să se simtă excitat (funduri din nou). Dar, din când în când descoperim ceva ce transcende satisfacția de moment. Ceva convingător în misterul ei. Ceva care provoacă impulsul de investigație pentru a confirma dacă este sau nu fenomenul este, așa cum ar fi fost „un lucru.”

Un răspuns la „Scrisoare de Recomandare: Instagram Explorare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *